TermoLog Oy

Sertifioituja rakennetutkimuksia vuodesta 2004


Me tarjoamme käyttöösi 14 vuoden ja yli 18 000 huoneiston kokemuksen rakennefysiikan kenttäsovelluksista. Palvelutarjontaamme kuuluu mm. lämpökuvaus, tiiviysmittaus, rakennusakustiikan ja ympäristömelun mittaukset, kosteusmittaukset sekä radon pikamittaukset.

Laaja-alainen kokemuksemme koostuu suurista julkisen ja yksityisen sektorin projekteista aina yksityishenkilöiden omakotitalojen mittausprojekteihin. Me toteutamme mittaukset ja tarkistukset niin 30 kerrostalon asuinalueille ja suuriin teollisuusrakennuksiin, kuin yksittäisiin huoneistoihinkin!

Ota meihin yhteyttä

Olimme alamme pioneereja, nyt edelläkävijöitä


Perustaessamme yritystä vuonna 2004, olimme Suomessa alamme pioneereja. Pitkä kokemuksemme tuo työhömme laatua ja varmuutta. Moni asia alallamme on kuitenkin muuttunut 14 vuoden aikana. Siksi elinehtomme on, että käytössämme on alan uusin teknologia ja se, että koulutamme ja sertifioimme itseämme jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Uskomme, että rakennusteollisuuden maailma automatisoituu, nopeutuu ja muuttuu aiempaa kompleksisemmaksi. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme viimeistä osaamista ja kalustoa sekä toimintamalleja, joilla työmaan varsinainen toiminta voi suurimmaksi osaksi jatkua normaalina.

Laadun takeena on vankka panostuksemme työntekijöiden hyvinvointiin, ammatilliseen koulutukseen ja sertifiointiin sekä projektin hoidon jatkuvaan kehittämiseen. Panostus viimeisimpään teknologiaan takaa kumppaneillemme aina ajantasaisen tutkimustiedon. Haluamme varmistua, että saat kauttamme alan parasta palvelua, joka on kilpailukykyistä, luotettavaa ja sertifioitua. Siksi jatkuva kehitys on meille välttämättömyys.

Toimintamme on vastuuvakuutettua aina 1 000 000 euroon asti.

Teet vain selkeitä sopimuksia


Hinnoittelemme projektit aina etukäteen ennen töiden aloittamista. Näin helpotamme budjetointiasi, koska lisäkuluja ei synny edes ilta- tai viikonlopputöistä. Kun hinta on kerran ilmoitettu, niin se pitää.

Kannamme yhteiskuntavastuumme joka velvoittaa meidät toimimaan eettisesti ja vastuullisesti omassa toimintaympäristössämme lakien, asetusten ja omien puitesopimustemme ohjaamina. Siksi olemme mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa, ohjelman puitteissa yrityksestämme löytyy aina ajantasaiset tilaajavastuulain edellyttämät tiedot tilaajavastuu.fi -raporttipalvelusta.

Yli 18 000 kohdetta kertoo siitä, että olemme onnistuneet palvelemaan meitä suomalaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä hyvin. Palvelemme juuri niin kuin sinä ja minä haluammekin tulla palvelluiksi – selkein sopimuksin, varmoin tuloksin ja luotettavalla ammattitaidolla, joiden merkkinä on katse silmiin ja napakka kädenpuristus.

Toimimme laajasti Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) alueella.

Tutustu lisää palveluihimme täältä tai ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Ota meihin yhteyttä
Termolog oy, rakennusten lämpökuvaaja sertifikaattiTermolog oy, rakennusten tiviiyden mittaaja sertifikaattiTermolog oy, Rakenteiden kosteuden mittaaja sertifikaattiTermolog oy, insititute of accoustics sertifikaattiTermolog oy, luotettava kumppani sertifikaatti

SOITA 040-833 5834 tai jätä yhteydenottopyyntö


Soita yllä näkyvään numeroon tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan arkipäivinä vuorokauden kuluessa.