Lämpökuvaus

In by Digi

Olemme lämpökuvanneet yli 18 000 kohdetta


TermoLog Oy on lämpökuvauksissa Etelä-Suomen johtava palvelutoimittaja. Asiakkaisiimme kuuluvat johtavat rakennuttajat ja urakoitsijat sekä yksityisellä että kuntasektorilla. Palvelemme myös yksityisasiakkaita. Lämpökuvauksessa panostamme selkeään ja joustavaan palveluun sekä raportoinnin laadukkuuteen, jotta ne ovat helposti ymmärrettävissä myös lämpökuvauksesta vain vähän tietäville.

Lämpökuvauspalvelumme asiakastyytyväisyys on korkea, ja meillä onkin lukuisia erittäin pitkiä asiakassuhteita jo vuodesta 2004 alkaen. Vuonna 2017 lämpökuvauskantamme ylitti 18.000 kuvattua kohdetta: asuinkerrostaloja, julkisia rakennuksia, rivitalohuoneistoja ja omakotitaloja.

Ammattitaitoomme siis luotetaan!

Ota yhteyttä

Mitä tietoa saat lämpökuvauksella?


Perinteisen ulkovaipan lämpökuvauksen lisäksi suoritamme mm. lattialämmitysputkistojen ja -kaapeleiden paikannuksia, kosteusvaurioiden paikannuksia lämpökuvauksen avulla, sähkökeskusten lämpökuvauksia sekä prosessiteollisuuden laitteistojen lämpökuvauksia.

Lämpökuvaus on hyvin helppo ja nopea tapa saada kattava kartoitus kiinteistösi tämänhetkisestä kunnosta. Lämpökuvauksella saat edellisten lisäksi selville:

  • Rakennuksen ilmanpitävyyden, eli vetääkö jostain ja pääseekö kosteus sisälle
  • Ulkovaipan lämmönpitävyyden
  • LVIS-laitteiden (lämpö, vesi, ilma, sähkö) toiminnan

Lämpökuvauksella saat siis selville hyvin kattavasti rakennuksesi kokonaiskunnon ja mahdolliset korjaustarpeet. Tyypillisesti lämpökuvauksen jälkeen rakennuksen lämpöhäviöitä korjataan, mikä johtaa pienempään energiankulutukseen.

Joissain tapauksissa saatetaan havaita myös alkavia tai jo olevia kosteusvaurioita, mikä voi säästää sinulta paljon rahaa ja aikaa. Lisäksi ilmavuoto ja vuotopisteet havaitaan kätevästi ilman purkutoimia ja korjausvaiheessa kustannukset voidaan minimoida.

Parhaassa tapauksessa lämpökuvauksella voidaan pelastaa ihmishenkiä, mikäli havaitaan viallisia ja ylikuumenevia sähkölaitteita ja sähkökeskuksia, jotka voivat aiheuttaa tulipalovaaran.

Lämpökuvauksella saat kerralla hyvin paljon faktaperusteista tietoa. Se lisää haluttavuuttasi yhteistyökumppanina, koska pystyt tarjoamaan selkokielistä faktaa ja varmuuden tuomaa turvallisuutta toiselle osapuolelle.


Sertifikaatit ja uusin kalusto tuovat varmuuden ja tasalaatuisuuden


Sivustoltamme voit tilata lämpökuvauksen malliraportin sekä valmistautumisohjeita tulevaa lämpökuvausta silmälläpitäen. Suoritamme lämpökuvauksen ja raportoinnin aina uusimman ohjeistuksen ja lainsäädännön mukaisesti (RT 14-11239, asumisterveysasetus ja Valviran ohjeistus).

Kalustomme on alan uusinta huipputasoa, kuvaajat ovat sekä VTT- että ASNT-henkilösertifioituja lämpökuvaajia. Näin varmistamme palvelun erinomaisuuden ja pystymme ratkaisemaan haasteesi ongelmitta. Haluamme muistuttaa, että tarkasta ennen lämpökuvausten ostamista voimassaolevat henkilösertifioinnit. Voit tarkistaa ne helposti osoitteesta www.vtt-todistus.fi.

Ota yhteyttä ja saat ammattilaiset palvelukseesi


Soita, laita sähköpostia tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, jos haluat kattavan raportin kiinteistösi kunnosta lämpömittauksen avulla. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Suoritamme lämpökuvauksia erityisesti Etelä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla). Teemme tarvittaessa lämpökuvauksia myös muualla Suomessa. Ota siis yhteyttä!

Tilaa malliraporttiOta yhteyttä